DS Screen

egyszerűen digitális.

A különböző megjelenítési megoldásoknak köszönhetően a digitális feliratok minden ágazat digitalizálásának ideális központi elemei. Az AD AHEAD digitális feliratai olyan marketing- és kommunikációs eszközök, amelyekkel megszólíthatod célcsoportodat.
Digital Signage Stele

interaktív

A modern digitális kijelzök interaktív rendszerekre, a digitális érintkezési pontok intelligens hálózatba szervezésére, mesterséges valóságokra, a mesterséges intelligenciára, valamint az adatok felhasználására épülnek.
Digital Signage Wall

image+

A növekvő értékesítés, az ügyfelek magasabb fokú elégedettsége és hűsége, az élményfaktor növekedése, a látogatói élmény javulása, a pozitív imázs átadása, valamint a márka megerősödése jelentős előnyöket biztosítanak.
Digital Signage Stele Small

intelligens

A munkatársak munkaterhelésének csökkentése, az automatizálás, a gyorsabb információszolgáltatás, a hatékonyabb folyamatok, a jobb hatékonyság és a vállalathoz való érzelmi kötődés erősítése teszi sikeresebbé a csapatodat.
Digital Signage Touch Screen

informatív

A közterületeken elhelyezett, hálózatba kapcsolt információs terminálok, útmutató rendszerek és digitális feliratok hatékonyabb tájékozódást biztosítanak a gyors információknak és az emberek hatékony útbaigazításának köszönhetően.
Digital Signage Stele Big

innovatív

A digitális reklám döntő előnyt jelent rugalmassága, mindig naprakész állapota és hatékonysága által. Az AD AHEAD digitális felirataival vállalatod óriási lépéselőnyre tesz szert.
Digital Signage Wall Big

individuális

Veled együtt határozzuk meg a céljaidnak megfelelő digitális kijelzö megoldásokat. Tökéletesen összehangolt és a vállalatodhoz illő. Egyszerűen digitális.

Referenciák.

Swing Kitchen
70x Signage Screens in den Größen von 32″ und 65″ Zoll mit effizienter, zentraler Contentverwaltung in drei Swing Kitchen - Filialen in Österreich und Deutschland.
Hilton Garden Inn
4 kombinierbare Seminarräume mit 4K Medienmatrix und Wireless Presentation System. 6 Beamer mit Beamerlift kombiniert steuerbar mit 6 Motorleinwänden.
Carl Zeiss AG
Seminarräume mit 85 Zoll Screen und Videokonferenz System von Logitech, Signagescreen im Präsentationsraum, Welcome Screen im Empfangsbereich.
Hotel Smart Liv'in
45 Hotel-TV, Virtueller MS-DC unter Linux, Facebook-W-Lan, Beschallung, SAT, Digital Signage, Touch-Display, Seminartechnik, Security-Cams, Netzwerktechnik.

Partneri tanúsítványok.

Samsung Icon
Toa Icon
LG Icon
Mircrosoft Icon
Absen Icon
Laxone Icon
Russound
Stumpfl Icon
Creston Icon
KNX Icon
Digital Signage Art Pic

TO THE MOOOOON.

A mi szakértelmünkkel céged már tegnap a Holdra szállt.

Meséld el vállalatod történetét látványos vizuális üzenetekkel.

Az első osztályú képminőséggel támogatott digitális feliratok életre keltik kreatív ötleteidet. Vállalkozásodat olyan frissítő tartalmakkal mutathatod be, amelyek inspirálnak, tájékoztatnak és szórakoztatnak.

Digitális kijelzök az AD AHEAD-től

life cycle management.

Az AD AHEAD teljes körű szolgáltatása - mindent egy helyen. Koncepció, tervezés, telepítés, megvalósítás, programozás, támogatás, üzemeltetés, tanácsadás, optimalizálás és karbantartás.
Ad Ahead Logo
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Ad Ahead Logo
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Ad Ahead Logo
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.